Тя винаги е била тиха, миловидна и кротка, но явно или се е променила, или това е било просто фасада. Е, днес бившото златно момиче Цвети Стоянова показа, че знае да пустосва и да крещи, при това не й дреме да го прави и на публични места.

Причината за гнева на гимнастичката, която не се сдържа и го публикува и в мрежите, са одумките и подигравките на случайни мъже по неин адрес. Оказа се, че Цветелина Стоянова не е особено опитен и умел шофьор, затова като тръгне с колата си из столицата, започвали да й надуват клаксони, да я навикват, че и да й показват съответните пръсти.

"Писна ми от прости хора, от каруцарско възпитание и от псевдо мъже, които си мислят, че щом си жена, ще им търпиш простотиите! Ами няма да стане! И да си знаете, че нито ще ви трая, нито пък ще стана по-добър шофьор от това, че ми крещите", извън себе си е Цвети Стоянова.

Мнозина в мрежата я защитиха, особено дамите, които са съгласни, че родните мъже са изпростели до краен предел и трябва някой да ги постави на мястото им. Други пък съветват Цвети да не се занимава с другите мъже, а да си намери свой, че да се кротне.

Действително гимнастичката е свободна и няма гадже, а последната й връзка бе преди доста време, с футболиста Александър Любенов.