Никой не можа да познае Лияна на последното фото, което тя "стовари" днес в мрежата. И да - стовари е добре казано, предвид шокът, който удари последователите й като чук. Защото лицето, което видяха, със сигурност не е на любимката им. Или поне така твърдят болшинството от тях.

Чалга дивата и братовчедка на Коцето направи грубата грешка да се изтипоса в профил и да се покаже. В анфас сякаш нещата са идея по-нормални и по-добри, но в профил... мале мила!

Не, това не може да е Лияна: Братовчедката на Коцето е тотално неразпознаваема! (ШОК СНИМКИ)

Сами виждате, че джуките, а и брадичката на Лияна "вървят" пет минути преди самата нея. Толкова са издадени напред, че все едно се опитват да излязат извън лицето й и да заживеят собствен живот. Гледката е ужасна, а причината за нея са филъри, които са блъскани едно към гьотере във физиономията й.

Лияна, която е прехвърлила 40-така, явно се е хванала за младостта като удавник за сламка и не ще да я изпусне, но тук видимо се е оляла. От хубавото й лице преди, сега няма и следа, а потребители я сравняват с мумия.

Иначе певицата не спира да тренира и да се блъска във фитнеса, а отделно от това яде порции, колкото на пиле, за да няма и една излишна тлъстинка по себе си. Де и за акъла си да се грижеше така, подмятат иронично зевзеци.