Певицата Есил Дюран, която винаги е претендирала за стил и класа, държала се е подобаващо и добре подбира дори изразните си средства в интервюта, днес шокира тотално всички. Певицата, която отдавна мина 50-така, направи това, което никой не очакваше от нея. А мнозина дори се запитаха дали не се е побъркала от менопаузата...

Не, това не може да е Есил Дюран: ШОКИРАЩА СНИМКА от днес! (виж още)

И въпросът е съвсем логичен и на място при все, че дори феновете на Есил трудно успяха да я познаят на последната й снимка. Не, защото се е състарила, нито подмладила, нито фотошопирала - това е ясно, тя го прави постоянно... Причината е, че се е разч@кнала така, все едно не е тя, я някоя шантонерка. И си е сложила само едно чанте, за да си скрие срамотиите.

Есил Дюран пусна снимки като уж последователите й трябваше да се насладят на ботушките, които носи, но никой не успя изобщо да ги забележи. А и как да забележиш ботуши, когато тази, която ги носи, се е изтипосала в поза, все едно ще си обяви цената?! Това коментират потребители в нета и са категорични, че Дюран е паднала много ниско.

"От нея не сме го очаквали. Разбираме да беше я Галена, я Преслава, я Глория дори, но Есил... Абсурд! Е, явно всичко е възможно, особено като навъртиш едни годинки и изпаднеш в остра криза на възрастта", коментират в нета.