Не, това не е тя! Не може да е тя!... Тези отзиви масово взривяват нета след последните реални снимки на Дарина Павлова към днешна дата. Мадам Мулти е буквално неузнаваема, а потребителите се чудят какво е направила със себе си.

Не, това не може да е Дарина Павлова: Няма да познаете Мадам Мулти днес! (ШОКИРАЩИ СНИМКИ)

Вдовицата на легендарния Илия Павлов е на завидните 59 години като скоро ще чукне 60-така. На тази възраст дори една световна красавица като Моника Белучи обаче няма визията на Дарина, въпреки че е по-млада от нея с една година.

Както виждаме, лицето на Павлова е досущ като порцелан, кожата й е в съвършено състояние, а чертите на лицето вместо да се изострят и съсухрят с възрастта, стават все по-меки, нежни и овални като на детско личице. Каквито и пари да пръска Дарина Павлова за пластични интервенции и операции, това е невъзможно да се постигне реално, категорични са дерматолози и естетични хирурзи.

Остава само един отговор и той е дори безкрайно евтин - чисто и просто суетната Мадам Мулти използва фотошопа с всичките му тънкости и потайности, за да усъвършенства себе си до краен предел.

"Даринка все пак е висш пилотаж, в сравнение с нашенските селски пръчки, които си режат крайници в стремежа да се коригират виртуално. На Павлова снимките определено се "пипват" от хора, които си знаят работата. Но какво ли е да я видиш на живо?!", чудят се и се маят потребители.