Питали ли сте се как изглежда Раят?! Сигурни сме, че сте, както и всеки нормален човек... Е, няма да излъжем, ако кажем, че мястото, на което живее Зара от Биг Брадър се доближава максимално до представите ни за райско кътче.

Както знаем, брадърката се омъжи за Макс Лахиф, който е ръгбист и с когото живее в Дубай от 2021-ва година. Зара му роди малко момченце Кай, което е сбъдната им мечта, но двамата имат и друга такава и тя е работата им. Благодарение на професиите си, Зара и Макс Лахиф имат много възможности да пътуват по света, а на някои места и да отсядат за по-дълго време.

Сега те са се установили на остров Мавриций, където ще живеят повече от месец, а ако им хареса, може и да удължат престоя. Заедно с тях е и Кай, а обстановката е... ами райска е, както може да видите сами.

Огромна красива къща, палми, много зеленина и чист ситен пясък, водите и шума на океана... какво повече може да иска човек, особено ако е с любимите си хора?!

Със сигурност мнозина завидяха на брадърката, но тя поне отдавна е доказала, че ако е с някой мъж, то е и защото има чувства към него, а не просто, за да му бъде държанка като повечето родни кухи бръмчалки. И ето, че съдбата я възнаграждава за това.

Източник: Crimesbg.com