Около пет месеца след раждането на втория си син Филип Плейн обявява раздялата си с Лучия Бартоли. Дизайнерът вече има нова партньорка - и скоро отново ще бъде баща.

След сина си Rocket (1 г.) 46-годишният Филип Плейн и Лучия Бартоли посрещнаха второто си дете на бял свят в началото на октомври миналата година: син Rouge. Сега обаче дизайнерът обявява раздялата - и малко по-късно потвърждава, че очаква още едно дете с новата си партньорка.

Филип Плейн публикува в профила си в Instagram видео, на което е в щастливи моменти с Лучия Бартоли. "5 години радост, щастие и безусловна любов", започва публикацията си той и добавя: "Лучия и аз решихме заедно да обявим официалната си раздяла." По-нататък той обяснява, че двамата с Лучия са се събрали отново през март 2023 г. след кратка раздяла. Но в края на октомври - няколко седмици след раждането на втория ѝ син - любовта окончателно приключва.

Дизайнерът обаче уверява, че между тях никога не е имало "истински спор" и че искат да поддържат приятелски отношения и в бъдеще. "Решихме да продължим отношенията си като най-добри приятели и като най-добрите родители, които можем да бъдем за нашите деца. Все още се обичаме и уважаваме, както в първия ден на връзката ни - и ще продължим да бъдем щастливо семейство, за да останат 2 наши прекрасни деца заедно." Те също така искат да продължат да прекарват колкото се може повече време заедно: "Ще продължим така и в бъдеще с нови партньори в живота".

Дизайнерът е заловен отново - и отново ще бъде баща.

Говорейки за "нови партньори в живота": Малко след обявяването на раздялата мениджмънтът на предприемача потвърди пред RTL, че сега той има връзка с модела Андрея Сасу. Но това не е всичко, щастливата двойка вече очаква първото си общо дете. Филип Плейн, който има 10-годишен син Ромео от предишна връзка, ще стане баща за четвърти път.

Източник: breakinglatest.news