Колко пъти си се гледала в огледалото и ти иде да ревнеш, защото я кожата ти не е бляскава и с глоу ефекта на звездите, я дупето ти е наедряло, я целулитът ти боде очите... Много пъти, знаем. И на нас ни се случва.

Докато в един момент не видим снимки като тези и не осъзнаем, че дори най-големите холивудски звезди не са никак перфектни. А много от тях реално дори са доста по-смотани от теб, просто ги виж без грим и фотошоп.

Не си перфектна за плажа ли?! Виж тези ПАПАРАШКИ СНИМКИ на Джей Ло от вчера! (без обработка, без уау-ефект)

Днес ще видим в реална светлина царицата на музикалните легенди - Дженифър Лопес, която е на почивка в Италия и си вее байрака и някои телесни части на яхта. Това бе същинска находка за папараците, които всяка година се избиват да я снимат и да я показват в реалната й светлина, а не в тази по списанията - то там всяка знае.

Не си перфектна за плажа ли?! Виж тези ПАПАРАШКИ СНИМКИ на Джей Ло от вчера! (без обработка, без уау-ефект) - Снимка 2

Да, Джей Ло тази година чукна 54 лазарника и не можем да си кривим душите, за възрастта си е просто топ! Но, хора, дори тя не е перфектна и съвършена. В това се увериха потребителите, видели фотосите от Амалфи, на които Лопес е дори леко наедряла.

Не си перфектна за плажа ли?! Виж тези ПАПАРАШКИ СНИМКИ на Джей Ло от вчера! (без обработка, без уау-ефект) - Снимка 3

Мнозина коментираха, че са се успокоили като са видели, че и Дженито има доста отпуснат и някак разплут задник, както и супер мощни бедра. Паласки също не й липсват и фигурата й като цяло няма нищо общо с тази, която ни докарва комплекси от списанията.

Не си перфектна за плажа ли?! Виж тези ПАПАРАШКИ СНИМКИ на Джей Ло от вчера! (без обработка, без уау-ефект) - Снимка 4

Не си перфектна за плажа ли?! Виж тези ПАПАРАШКИ СНИМКИ на Джей Ло от вчера! (без обработка, без уау-ефект) - Снимка 5