Спокойно можем да наричаме Мария - Спиди Гонзалес (най-бързата мишка в света). И още как, при положение, че чалгарката тепърва ще финализира развода си с Мирослав Соколов, а вече си е намерила нов мъж. Да, да... не си губи времето миньончето, а и то няма време за губене, защото е прехвърлила 40-така, а новата порция поп фолк изкушения отдавна вече е пусната на "пазара".

Това, че Мара Отварачката има нов мъж до себе си, разкри снощи устатият Димитър Рачков. Когато Мария излезе на сцената със сценично облекло от буквално "два конеца" и всичко й бе на показ, водещият се изцепи несъобразително и разкри всичко.

"Мария, Мария... така си се спретнала, такива телесни прелести си изтипосала пред всички, че мъжът ти изревнува, ядоса се и напусна залата", обяви Рачков, а всички започнаха да се озъртат.

Е, ясно е - непознат мачо е бил в публиката, за да подкрепя миньончето, но разбира се, тя е забранила да го снимат. По същата причина камерата не улови щерка й Марая и родителката й - Данче, защото въпросният е седял до тях.

Някои се чудят дали този мъж няма отново да се окаже Миро Дзвера, но не. Преди дни Мария се изпусна и сподели, че има нова любов, която бил и най-добрият й приятел. Е, остава само да мине разводът и да го представи на всички.

Източник: Crimesbg.com