"Ех, живот... здравей, здравей", се пееше в една стара песен. И може би тъкмо нея си тананика днес "пресният ерген" Благой Георгиев. Знаем, че само преди броени дни той си тури парафа под бракоразводните документи и се раздели завинаги с бившата си съпруга Полина Спасова.

Двамата не само не си дали шанс да преосмислят решението, но дори не се погледнали и не си продумали в съдебната зала, както разказа самата велинградчанка след това.

Не си губи времето: Ето с кого избяга в Гърция "пресният ерген" Благой Георгиев! (СНИМКИ)

Явно Джизъса бързо свиква с промените в живота си и идеите за ново "светло бъдеще", защото изглежда по-ведър и ухилен от когато и да било. Нещо повече - Блажко си стегна "бохчата" и се отправи към кристалните води на гръцкото море.

Преди минути се появиха снимки от Халкидики, където Георгиев хваща тен, че да са му още по-искрящо бели зъбките. На снимката той е със своя авер Кирил Кирилов, който всъщност качи фотото, но нали не си мислите, че двамата са там сами и ще се радват на мъжката си компания...

"Благо го удари на живот и сега да вземе да се запаси с кондоми, че голямо "оправяне" ще пада. Ако не е през вечер с различна, та на! А и като не му върза Ивана Главчева, ще си го изкарва на всяка, де му попадне в полезрението, само да е по-засукана", смеят се източници.