Войната между Юксел Кадриев и колегата му (а отдавна вече и шеф) Антон Хекимян става все по-жестока. Омразата на двамата един към друг вече не е тайна за никого в медията като те буквално се разминавали, без да се погледнат, камо ли да си проговорят. Размяната на реплики винаги ставала с леден тон и то само ако ситуацията в работата задължава.

Юксел Кадриев отдавна е бесен на Хекимян, който успял да стане началник, а има по-малко години стаж от него. Върхът на всичко обаче била изборната нощ, когато Хекимян оставил извън живото студио Кадриев, а на негово място поставил далеч по-младите и неопитни Иван Георгиев и Лиляна Боянова.

"Това е удар под пояса, нарочно го направи и го прави отдавна. Но не съм балък и няма да търпя още дълго", бълвал огън и жупел Кадриев, разкриват източници. Той дори се зарекъл, че при още само едно унижаващо го решение от страна на Хекимян, ще хвърли оставката си и няма да се замисли.

"Юксел е първа дружка с Ники Дойнов и се надява, че той ще го вземе в Нова тв, но истината е, че при него проблемът са лапсусите. Те и зрителите го бъзикат, защото не минава ефир, без да се огелпи и то на няколко пъти. Пък после Антон му виновен", коментират източници от кухнята на медията.

Самият Хекимян пък пет пари не давал и изобщо не му дремело дали ще му се цупи, или не Юксел. "Като иска да заминава, ей къде е вратата!", смеел се арменецът.