Джей Ло не е готова да се раздели с брачната халка, напук на слуховете за развод с Бен Афлек. Но Дженифър Анистън неочаквано обяви, че му симпатизира и няма нищо против да излезе с него на среща. След като се разведе...разбира се.

 

"Джен много харесва Бен. Двамата имаха страхотна химия помежду си, докато снимаха филма "Той не си пада по теб" . Но бяха женени. Никога след това, когато и да се срещнеха не бяха едновременно необвързани. Сега обаче тя е свободна, а той е на път да се разведе. Тя вече му прати няколко подкрепящи съобщения, така че няма да е изненадващо, ако излязат на среща", разкриват близки до актрисата.

 

Бен също споделил, че много харесва Дженифър и би бил щастлив да излезе с нея. В същото време настоящата му съпруга прави всичко, за да сложи край на слуховете за развод. Тя не сваля брачната халка от пръста си, дори излиза с децата му на пазар. И не я смущава дори фактът, че Бен има нов дом и се изнесе от общото им жилище. "Тя ясно показва, че не иска развод и няма да се предаде без борба. А това вече е проблем...", казват приятели на актрисата.