Габи от "Ергенът" е участничката, която определено се запомни още от визитката си в "Ергенът". Пловдивчанката влезе в риалитито с гръм и остави зрителите със зинали усти от почуда след това, което избълва.

Най-общо казано, тунингованата мадама се появи с претенции за кралица, за най-неустоимата и желана хубавица, за мома, която работа не подхваща, защото не й отива и за принцеса, по която мъжете си губели ума от първи поглед...

Не! Не! Не! Това не може да бъде Габи от "Ергенът"! (Вижте надувката преди тунинга - ШОКИРАЩИ СНИМКИ)

То това е много хубаво, но след като ще ставаш обществена личност и ще имаш претенции до небесата, поне трябва да се постараеш да скриеш добре всички свои стари снимки. И факти, които не само ще ти бъдат в ущърб, но и ще те направят за смях пред цялата страна.

Като тази снимка на естествената Габриела, която взриви мрежата днес и която я показва такава, каквато се е родила - без устните като домашни наденици и целия този тунинг, от който лицето й едва шава.

Както сами виждате, Габи е била съвсем обикновено, дори много безлично и бозаво момиче, пред което пълничката Пам Велидис, която тя нон-стоп "кълне", е като богинята Афродита.

"И на всичко отгоре има наглостта да обсъжда чуждата визия и да се смее... Е, тази не е добре със сигурност. Като я видях тук и получих стрес, ще ходя не куршум, ами снаряд да си лея", коментират в нета.