Сватбата на Евгени Генчев и Валерия Георгиева стана пословична. От година и отгоре се приказва, че ще се вземат и всеки път - аха, да стане и нещо се закучва и нещата се отлагат.

Последно стана ясно, че веганката не можела да си хареса булчинска рокля и затова отсякла, че сватба ще има, когато има и рокля. Дали ако една жена е истински влюбена, би се държала толкова инфантилно и егоистично обаче?! Според мненията на потребителки в мрежата, обичат ли един мъж и искат ли да бъдат с него, биха се врекли във вярност и в чувал за картофи... Но Вал си иска униката, щото... нали... принцеса?!

Между другото Валерия и Евгени тези дни отново са разделени, което е повече от показателно. Той си е в Пловдив, а тя се гушка с друг. Е, за щастие, този друг, с когото мнозина я разпространиха по групите на "Ергенът", всъщност е родният й баща, който имал рожден ден.

Да е жив и здрав човекът, но се пита защо Генчо не присъства на семейното им тържество при все, че Георгиева редовно е на техни семейни празници и на практика живее в палата им в Пловдив?!

"По всичко си личи, че Евгени е този, който повече иска да се съберат. Тази вятър я вее", коментират в нета.

Източник: Crimesbg.com