Мрежата буквално завря и кипна след тези снимки на Елица от "Игри на волята". Знаем, че Елица Янкова, както е пълното й име, напусна предаването преди известно време, но все още остава една от най-обсъжданите участнички.

Не може да бъде: Това Елица от "Игри на волята" ли е?! (РАЗБИВАЩИ СНИМКИ - няма да я познаете)

Към нея има долу-горе по равно и симпатии, и хейт, което се дължи на безспорната атрактивност на участничката. Сега обаче, след визията, в която я видяхме, интересът към нея нарасна двукратно. В предаването сме свикнали да виждаме всички участници (и особено дамите) някак сиви, бозави, изпотени и безлични...

Е, погледнете я сега и пак ще си говорим, ако изобщо можете да кажете и дума след това чудо. Елица от "Игри на волята" е просто неузнаваема - същинска фатална мадама, пипната отвсякъде, добре облечена и внимателно гримирана, без излишни издънки и прекаляване.

Не може да бъде: Това Елица от "Игри на волята" ли е?! (РАЗБИВАЩИ СНИМКИ - няма да я познаете) - Снимка 2

Масово започнаха да я поздравяват в нета, но разбира се, не закъсняха и критиките, при това изречени предимно от жени. Същите я съветват да не се показва толкова гримирана, защото естественото било най-хубаво, а иначе приличала на шантонерка.

"Тези, които гледат отстрани и насосват като свекърви, да си погледнат първо лицата - все едно те са натурални и без грим?! Дръжки!", отвръщат феновете на Елица.