Деси Тенекеджиева прихвана от манията на певицата Камелия, макар двете да нямат нищо общо и никакви допирни точки в реалния живот. Но и тя като Ками се подлуди на "дърти години" и хукна да си прави лицето кукленско. Тенекеджиева е на 51 години, набор на Камелия, но едва наскоро се реши да си отреже носа.

Както вече видяхме преди седмици, ринопластиката при нея е минала напълно успешно и резултатите са УАУ. Нещо, което малцина могат да кажат за Камелия, чиито чип нос я прави да изглежда доста изкуствено. А и очевидци, които са я срещали на живо по участия, твърдят същото.

Не може да бъде: След носа, Деси Тенекеджиева с нов тунинг, изглежда като красива кукла! (ШОК СНИМКИ)

Не знаем как е реалният образ на Деси Тенекеджиева, но поне на снимките тя не прилича на себе си - в добрия смисъл. Преди минути Десито пусна нов фотос, на който потребителите ахнаха. Тенекеджиева, която винаги е имала по-остро лице и някак грубо, мъжко излъчване, сега е заприличала на красива и нежна кукличка.

Явно намесата върху лицето й, освен носа, е била поставяне на хиалурон в устните и филъри, които да направят чертите й по-заоблени и пухкави като на младите момичета и вероятно е играно с бузите и с брадичката. Ефектът обаче е топ и това е видно за всички.

"Ами евала, какво да кажем?! Тенекеджиева цял живот не е била красавица, а сега взе, че стана. Да ходи и да черпи до откат този, който й е обработил физиономията, златни му ръце", коментират в нета.