Кой да предположи, че ще се случи чудо с Миглена Ангелова?! Защото това си е чудо, откъдето и да го погледнеш. А именно - бившата водеща, известна мъжемелачка, категорично зачерта силния пол от живота си. Миглена заряза мъжете и не искала и да чуе за "питон", разкриват със смях близки до нея източници.

От доста време Ангелова дори не живее у нас. Преместила се е във френската столица Париж, където живеят двете й дъщери - близначки и им помага в гледането на децата. Миглена има общо пет внучета, които явно напълно задоволяват потребността й от радост за нейните 57 години.

Честно казано, в началото никой не искаше да повярва на това, защото в миналото си тя бе сред най-популярните вършачки на мъже. Сериозните връзки и браковете на Миглена са рекорден брой, а какво остава за краткотрайните й афери... Преди години дори се разнесе скандалната новина, че го прави с пандизчия, на когото ходела на свиждания, само заради якия с@кс, който той й давал.

Е, времето си върви, нещата се менят и явно Ангелова е узряла за промяна. Тя не само паряса мъжете, но и твърдо загърби телевизията и публичните си изяви, в които като че ли беше влюбена преди.

"Кой знае, може пък в Париж да завърти тиквата на някое богато франсе", смигват източниците.