Емануела ще се окаже голямата любов и неугаснала страст на Мартин Николов - Елвиса, който в момента печели точки в "Игри на волята". Знаем, че за участие в риалитито го уреди самата певица, която имаше връзка с него шест години. Тя подшушна на продуцентите да го вземат, защото Мартин много иска да бъде известен.

В самото предаване, вече няколко пъти подред, той говори за любовта си с Емануела и за края на връзката им, който очевидно е нежелан от него. Елвиса призна пред съквартиранти, че тази жена му е изпила мозъка и че с нея е трудно, но безумно готино и страстно.

"И двамата сме уау - инати, егоцентрици, искаме да се налагаме на другия. Но в моментите, когато се обичахме, беше приказно", размечта се Николов и сподели, че още обича зеленоочката.

Тя също говори мило за него и му стиска палци да победи в играта. Близки до Ема разкриха, че е останала страшно приятно изненадана от думите на Елвиса за нея и очите й блеснали. Това е явен знак, че нещата помежду им вървят към събиране...

Помним, че те скъсаха след анонимни злобни съобщения до Мартин, че Емануела му изневерява, а той реагира остро като я засипа с писмени обиди и ругатни. Но така е то, когато страстите бушуват...