Славея Сиракова смени името на момиченцето!

Голямата щерка на Илиана Раева и на Наско Сираков направи нещо неочаквано и дори шокиращо. Славея Сиракова официално смени името на своята малка дъщеричка от Емили на Амили. А причината за това е яростната омраза на Славея към бащата на детето й - Иван, който я заряза година след раждането.

Малката беше кръстена на дядо си Емил по бащина линия, но явно Сиракова не иска да има нищо общо с тази фамилия, нито нещо да й напомня за нея. Което, разбира се, няма как да стане, защото Амили е с кръвта на Иван - дори и да не й се нрави на Славея.

Прави впечатление обаче, че Славея се е постарала да промени името на малката и във всичките си стари постове в мрежата, където момиченцето бе вписано с рожденото си име. Според мнозина обаче дъщерята на Сиракови е постъпила глупаво и дори рисково за детето, защото поверия гласят, че промяната на името води и до промяна на живота и съдбата на човек. Дано за малката да е на късмет!

Иначе така и не стана ясно защо Иван напусна Славея и детето им като уж бяха много влюбени и всичко им беше "мед". Той е с няколко години по-малък от Славея, а навремето се твърдеше, че семейството й не го одобрявало за зет, но реални доказателства така и не се появиха. От постъпката на Славея обаче личи, че отношенията им наистина са ужасни.

Източник: Уикенд