Кротък, ухилен и вечно възпитан - най-вече с бившите си жени. Такъв беше, поне до днес, Благой Георгиев. С колкото и жени да е бил, той оставаше категоричен, че след края на връзките няма да каже и една лоша дума срещу гадже или съпруга. Не, че не можел и нямало какво, но не било джентълменски...

Е, нервите на Джизъса също знаят предел и явно в случая с втората му законна съпруга не издържаха. Помним, че преди дни Полина Спасова публично обвини Благой, че протака делото по развода, което трябва да е на 21 юни и още не е подписал документацията.

Тя заяви в мрежата, че не знае какво му става и защо прави така, като дори се прокраднаха нотки на предположение, че Георгиев не иска да се разведе с нея. Това така разсмя футболиста, че той буквално попилял Поли пред авери.

"Тая нормална ли е?! Още преди да се оженим знаех, че не е много силна в акъла, но такива простотии не съм очаквал. Имам момиче, което струва милиони пъти повече от нея, във всяко едно отношение, та няма да искам да се разведа - хахаха, смях! Но този път ще стане, когато аз кажа. Както тя го направи в Доминикана", отсякъл Благо.

Явно още го държи гнева от начина, по който Спасова му поиска развод, докато беше в Сървайвър. А момичето, за което говори, е щерката на Ванко 1 - готината Ивана Главчева.