Веселка Маринова сама не вярва на това щастие!

Тя беше първата дама, която победи в нелекия за жени формат "Фермата". Бедната Веселка Маринова, която е многодетна майка и живееше в родното си село Борима, сподели нещо невероятно. А именно, че животът й се е обърнал на 180 градуса. За добро обаче, или поне тя така се надява.

Знаем, че Веселка беше омъжена, но вече не е. С мъжа й се разделили преди около година и точно тогава нещата продължили така, както преди не е и помисляла. Веселка сподели, че най-важното й и смело решение било да се премести с децата си от селото. Тя има три отрочета, с които вече живеят в Троян.

"Зарязах животните, колкото и да ги обичах, защото реших, че е време да направя нещо в този живот, не ми се щеше да остарея така, на едно и също място. В Троян се захванах с изкуство, ако мога да го нарека така - правя разни бижута, украшения, харесва ми. А с мъжа ми започнахме да се разбираме по-добре и откогато бяхме женени. Помага ми с децата и с пари за тях", казва Маринова.

Голямата новина след всичко това е, че открила нов мъж, с когото е щастлива, но не иска да дава повече подробности, защото много от хората били завистливи и само търсели повод за сплетни. Засега казва, че не мисли за брак, защото трябва да се увери, че е попаднала на наистина читав човек.