Дебора Михайлова от Стара Загора изживя кошмар, какъвто мнозина не са виждали дори във филмите на ужасите. Едва на 19 години, а смачкана, унижена, пребита, остригана, заплашвана и нарязана като месо. Брутално, долно, престъпно. Заради което палачът й Георги Георгиев от Стара Загора не заслужава и ден на свобода.

След месеци у дома, в които плака и седя затворена, без да има сили да говори дори с родителите си, Дебора се престраши и излезе на светло. Тя даде своето първо и обширно интервю за подкаста на Цанов, където показа белезите си. Целите й крака са белязани от дълги и дебели шевове, които рано или късно ще се заличат, но това, което е в главата и в душата й, едва ли.

Не е за вярване: Вижте в прегръдките на кой мъж сияе Дебора от Стара Загора! (той върна усмивката й - СНИМКИ)

И въпреки това момичето намери сили да се усмихне. Това, което виждаме сега, е една наистина щастлива Дебора, чиято усмивка за първи път е сияеща, истинска и щастлива. И тази усмивка бе предизвикана от мъж. Известен мъж...

Не е за вярване: Вижте в прегръдките на кой мъж сияе Дебора от Стара Загора! (той върна усмивката й - СНИМКИ) - Снимка 2

Някои го познават, други не, но това е Ивайло Колев - фризьорът на "звездите". При него бе редовна клиентка и дружка Венета Райкова, често го посещава Николета Лозанова, както и редица плеймейтки и столични бръмчалки.

Колев явно е решил да подари прическа на Дебора като подстрига модерно късата й косичка, а после сподели, че скоро я чака изненада - вероятно й приготвя красиви екстеншъни.