Джо Манганиело смени София Вергара с ново гадже. Само два месеца след развода, актьорът изненадващо се появи с колежка от сериала "Двама мъже и половина". 33-годишната Кейтлин О`Конър  се появи изненадващо  във фитнес зала в Лос Анджелис, заедно с Манганиело. По-късно двамата се качиха в колата му и потеглиха в неизвестна посока. Както изглежда, актьорът е намерил интересна заместничка на бившата си съпруга.

София и Джо бяха женени седем години, преди изненадващо  да се разделят. Разводът им приключи бързо, а актрисата обяви в социалните мрежи, че двамата продължават да се обичат, но остават приятели, тъй като бракът им е изчерпан. Появата на Джо с блондинката, предизвика слухове, че вероятно тя е причината за развода му с латиноамериканската красавица.

Кейтлин е участвала в редица проекти, но е най-известна с ролята си в "Двама мъже и половина". Русото изкушение често се афишира пред камерите с различните си роли и участия в рекламни проекти, но личният й живот е пълна мистерия.

Не е известно от колко време двамата са заедно, нито от кога се срещат. Но се смята, че е много вероятно, Кейтлин да е в основата на края на брака му.

В свои интервюта София казваше, че дълбоко съжалява, че не може да роди дете на актьора. И допълваше, че това много я разстройва, но двамата са приели този факт. Явно Манганиело все пак е решил да потърси по-млада жена, която би могла да му даде шанс да изпита радостите на бащинството. Под въпрос е обаче, дали ирландката е подходящият избор...