Ромската перла Софи Маринова сложи всички свои колежки в малкия си джоб с новата й придобивка.

Оказва се, че тя вече пее на микрофон, изработен от истинско злато. 

Прави впечатление, че на последните си участия, Софи Маринова пее на златен микрофон. Запознати издават, че микрофонът наистина е направен от чисто злато, а не е само позлатен, както правят някои от бранша.

Всъщност едва ли има изненадани от факта, че Софи залита по лъскавите неща, защото това си й е в кръвта. Преди години тя бръкнала доста надълбоко в джоба си, за да си купи микрофон с камъни „Сваровски“. Тъй като въпросният микрофон й нацепил ръцете на няколко места и певицата постоянно ходела с рани, бързо се отказала от него.

Самата тя споделила пред познати и приятели, че тъй като много стиска микрофона, той направо разранявал ръцете й. А и често пъти се случвало да ходи с ръце, целите в мазоли, пак поради същата причина.

След като през лятото Софи Маринова заработила доста солидни хонорари, решила да се погледи малко и си направила подарък – златен микрофон. 
Според запознати той е доста скъп, но пък тези пари са детска игра на фона на това, че от известно време насам ромският славей е вдигнала хонорара си на осем хиляди лева.
Източник: show.blitz.bg 
 

Не е за вярване! Софи Маринова похарчи цяло състояние за…

Не е за вярване! Софи Маринова похарчи цяло състояние за… - Снимка 2