Никой не си избира родните, са казали хората и са прави. Не е задължително да се разбираш добре с братята или сестрите си, но Преслава е пример за щастливо стечение на тези обстоятелства. Двете с по-голямата й сестра - Ивелина Колева, са повече от кръвни сестри, те са и най-верните приятелки, които винаги са си споделяли всичко.

Не е за вярване: Сестрата на Преслава й зашлеви звучен шамар! (това е удар за певицата + СНИМКИ)

Това продължава да е така, макар че днес Ивелина зашлеви звучен шамар на малката си систър. Не, не го разбирайте буквално - двете нито са се карали, нито помежду им се е настанило предателство. "Шамарът" на Ивелина е преносен и се отнася за... визията й.

Знаем, че винаги досега Преси е била тази, която е спрягана за по-готина от двете и по-желана от мъжете. Нещата обаче рязко се промениха след последните снимки на двете от Бодрум, където са на семейна почивка.

Докато Преслава - с новото си лице и все по-изпито тяло, отдавна вече не пали фантазиите на силния пол, то Ивелина... мале мила! Колева се пусна по бански, който ачик разкри сочните й прелести и накара мнозина да си глътнат граматиката.

"Лелеее, е това е жена! Преславо, кака ти те бие отвсякъде, а ти продължавай да се коригираш и да кльощавееш", коментират в нета.