Тиха вода изглежда на външен вид Мариана Векилска. А откакто напълня и понатрупа годинки, мнозина я определят като дори скучновата. Което е поредното доказателство, че визията лъже. 48-годишната водеща се оказа скрита лимонка, а близки до нея източници разкриха пикантни подробности.

А именно, че наглед обикновената дама е същинска тигрица в кревата. Именно с това, освен с начетеността си, успявала да омайва мъжете. Припомняме, че дългогодишният й партньор Симеон Колев още не може да преживее факта, че го заряза и се премести в Брюксел преди няколко години.

Не е за вярване: Мариана Векилска се оказа звяр в леглото! (ето доказателствата)

Оттогава Векилска не е показвала на света нов мъж и пази в тайна има ли сериозна връзка. Със сигурност обаче не е останала на сухо, смигват запознати.

Не е за вярване: Мариана Векилска се оказа звяр в леглото! (ето доказателствата) - Снимка 2

Изключителна полза за уменията й в леглото допринесла йогата, обясняват те. Знаем, че от известно време Векилска дава уроци по йога, като самата тя е станала изключително гъвкава и подвижна - все неща, които са от огромно значение в "интимните радости".

"Марианка може да не изпъква с визия на кукла и да не е първа младост, но мъжете ги прави луди. Много повече, отколкото всяко 20-годишно момиченце може да им покаже изобщо", хвалят я източниците.

Е, дано пък и да има вече някой, с когото водещата да е избрала и да живее под един покрив.