Никой не може да повярва, че Валери Божинов бе застигнат от подобна съдба.

Очевидно този период е период на разделите при футболиста, имайки предвид факта, че малко, след като напусна „Спартак“ се раздели и с изгората си Велислава. Припомняме, че връзката им продължи малко повече от година.

Бърза проверка сочи, че Велислава е побързала да го заличи от профилите си в социалните мрежи Фейсбук и Инстаграм. 
В същото време и при Валери Божинов се забелязва промяна. До неотдавна единствените дами в списъка му с приятели бяха майките на децата му – Алисия и Николета, и последната изгора Велислава. Към днешна дата последната също е заличена от приятелите. 

Така и не става ясно обаче каква е причината, довела до краха помежду им. Прави впечатление, че до този момент Валери не сметна за нужно нито да коментира, нито пък да афишира публично връзката си с Велислава. Въпреки това те бяха засичани неколкократно на обществени места, както и на шопинг в едни от най-луксозните бутикови търговски обекти у нас.

Божинката бил доста щедър по отношение на едрогърдата дама – обзавеждал я с маркови дрешки от луксозните магазини, а през лятото тя дори взе личната му кола, с която отиде на почивка в Гърция, докато футболистът бе на лагер с отбора, в който играеше. 
Източник: novini.bg

Не е за вярване каква съдба застигна Валери Божинов