В страшен шок хвърли зрителите на "Ергенът" самия ерген - Евгени Генчев. А причината е неговият избор или по-точно предполагаем избор на дама на сърцето му, с която бе изловен много след края на снимките на формата. Ако между него и тази участничка няма нищо, надали щяха да се съберат и да гледат заедно старта на предаването...

Да, снимка на Генчев, който гледа началото на "Ергенът" в домашна обстановка, се появи в нета и разбуни духовете. Защото до него на дивана е не коя да е, а бесарабската българка с руски акцент Ирина Карабаджак.

Не е за вярване: Ето с коя от участничките изловиха Евгени Генчев след "Ергенът"! (Зрителите в шок - СНИМКИ)

Ясно личи, че жената до Евгени на дивана е именно Ирина - и по прическата, и по цвета на косата, и по самата фигура, която не е пълна, но не е и кльощава като на повечето момичета. Карабаджак е по-едра дама, с едър кокал, което си личи и от гърба й на снимката.

Не е за вярване: Ето с коя от участничките изловиха Евгени Генчев след "Ергенът"! (Зрителите в шок - СНИМКИ) - Снимка 2

Щом фотото се появи в нета, при това качено лично от Теа Минкова - половинката на Наум Шопов, зрителите скочиха. Болшинството не крият, че са шокирани от избора на Евгени, който изобщо не си отива с Ирина.

"Първо тази изглежда като леля му, два пъти по-стара. Второ е и много по-агресивна, темерут и груба от Евгени. Той няма нищо общо с предишния Виктор Стоянов, който повече щеше да си пасне с Карабаджак. Генчев е деликатно и много възпитано момче, фино момче, не го виждаме с тази", коментират в мрежата.