Цял живот тя е вярна на един мъж и на една любов, и това е Денис Ризов. И без да уточним името сме сигурни, че щяхте да познаете Наталия Симеонова, защото такава вярност и преданост не се среща често. Да, преди Денис тя е имала връзки с няколко мъже, в това число и певецът Стенли. Но след Ризов - край! Светът се свърши и остана само той, нищо, че не са заедно като двойка, а като приятели.

Наталия била отдадена на Ризов дотам, че отказала едно от най-вълнуващите предложения в живота си, както сама признава. Предложение, дошло от мъж, на което тя отговорила с не. А после плакала.

Не е за вярване: Ето на кой виден мъж е отказала Наталия Симеонова! ("плаках, но му отказах" - призна тя + СНИМКИ)

Става дума за мъжкаря на родния ефир и гуруто на телевизията, както го наричат - Хачо Бояджиев. Самият Хачо Бояджиев повикал Наталия и й предложил работа в БНТ, когато нейното "Море от любов" беше спряно.

Той не й обещал същата заплата, каквато е взимала тогава в Би Ти Ви, защото БНТ е държавна медия със значително по-нисък бюджет. Но и предложил за 1500 лева (по онова време си бяха пари) да води нощния блок заедно с Георги Любенов.

"Никой друг тогава не ми подаде ръка и не ми предложи работа, само Хачо. Отказах му, а после плаках. Плача и сега - от гордост и щастие, че ми се е случило това и че този голям мъж се е отнесъл по толкова прекрасен начин с мен", казва Наталия Симеонова.