Рапърът Атанас Колев обича да си вдига райтинга като споделя лични неща с последователите си. Той го прави най-често в мрежата, където неотдавна изпадна в откровение за това как се чувства депресиран, мизерен и буквално на дъното.

Това признание дойде малко след като медиите гръмнаха със скандалните разкрития, че Наско Колев редовно унижавал, обиждал и дори шамаросвал гаджето си Лидия. Чалга дивата обаче все още е с него, така че достоверността на твърденията не е доказана.

Не е за вярване: Ето кой е най-големият мъжки срам и комплекс на Атанас Колев!

Днес рапърът пък откровено проговори за най-големия си срам като мъж и призна, че това са били зъбите му. "Имах криви зъби и всеки път, когато се усмихвах, изпитвах силно неудобство. Е, вече ги оправих и сега пък ме е срам да се похваля, че нямам криви зъби", смее се Атанас.

Всъщност, поне визуално, Колев няма големи поводи за комплекси, защото е висок, добре сложен и откровено симпатичен в лице. Липсва му обаче друго и това е стабилното финансово положение, с което да угажда подобаващо на една чалгарка, каквато е приятелката му.

Засега обаче Лидия явно е още силно влюбена в него и заслепена дотам, че изобщо не държи на тези неща. Стига й Насето да я "оправи" в леглото.