Веселина Ефремова от "Игри на волята" продължава да бъде един от най-одумваните участници и това е така още от влизането й в предаването. Художничката, която е на 42 години, не спира да ръси меко казано странни разсъждения и лафове като последния й беше, че щяла да бъде концентрирана само ако трябва да копае гроб...

Не е за вярване: Ето как е изглеждала Веселина от "Игри на волята" преди 12 години! (преди корекциите - СНИМКИ)

Веселина е голям дразнител за околните, но това очевидно я провокира и продължава да им обяснява как може да е на 42, но се чувствала и изглеждала (в своите очи, разбира се) на 19 години.

За доказателство, което обаче така и не доказа нищо, Весито си пусна снимка от преди 12 години, на която е без всички тези корекции и силикона, с който е надарена днес. Според потребителите обаче, дори на 30 години тя пак не е изглеждала на 19 (за колкото се има сега), а е давала вид на доста по-възрастна.

Тогава явно Ефремова си е падала по русия цвят на косата, а на гърба й пак се мъдри любимата татуировка на змия, разположена по протежението на гърба. Някои обаче подхвърлиха, че разликата във визията й сега и преди не е толкова голяма, което може да се приеме и като комплимент, но и като обида. Не се и съмняваме, че Веселина ще избере първото.