Невероятно, но да - факт. Асен Блатечки и новата му - Елеонора Янакиева живеят в същия апартамент, в който той живя с Диляна Попова и в който отглеждаха сина си Борил. Няма лъжа, Попова се е отказала от жилището, което двамата с Блатечки закупиха чрез кредит.

Разбира се, манекенката няма да си тръгне с голи ръце и обрана до шушка, Асен не е такъв тип мъж. За това, че той и приятелката му ще ползват апартамента, Блатечки вече изплаща, както своята част от заема, така и тази на Диляна. Която няма да дава и лев по вноските за погасяването му.

Очевидно решението е нейно, а и никой не би я корил, защото сега тя се шири в луксозен апартамент с Борил и новия си приятел Лъчезар Захариев. Както знаем, той е бизнесмен и ресторантьор, а с красавицата са се уцелили така, все едно са родени един за друг.

Същата изгаряща любов се случи и на Блатечки и 43-годишната Елеонора, които, за учудване на мнозина, дори излизали да вечерят заедно с Диляна и Лъчезар. Идилия, бе! Пълна...

"С Диляна сега се разбираме чудесно. Преди време се разделяхме и събирахме около три-четири пъти, но знаете, че не е лесно да лепиш счупено. Нямаше накъде да драпаме повече и се разделихме, това беше единственият вариант и ето, че сега и двамата сме щастливи", казва самият Блатечки.

Източник: Галерия