Горчиво! Селена Гомес се омъжва и това не е шега. Известната актриса сподели неочаквано, че тя и приятелят й Бени Бланко планират сватба и дори деца. Музикалният продуцент наскоро сподели плановете си в интервю, като призна, че сериозно обмисля тази стъпка.

"Ние си подхождаме чудесно. Смятам, че е напълно нормално следващата крачка в отношенията ни е да имаме деца. Винаги съм мечтал за голямо семейство", споделя Бланко.
Самият той е очарован от Селена и вярва, че тя е жената на живота му. А певицата наскоро призна, че обмисля да се върне към филмовите проекти и да прекрати временно музикалната си кариера, за да има повече време за любимия си партньор.

Двойката намекна за бъдещите си планове, тъй като Селена сподели снимки, на които е с бяла булчинска рокля. В нея тя изглеждаше ослепителна и очарова всички. И докато мнозина се чудеха, дали това е реклама или част от нов клип, признанието на Бланко хвърля нова светлина върху кадрите на любимата му.

Дали и кога двойката ще си каже "Да" не е ясно. Бени и Селена обаче са лудо влюбени един в друг и очевидно са силно отдадени на връзката си. А кога певицата ще се реши да стане майка, можем само да предполагаме, но очевидно няма да е далеч момента, в който подобно на Хейли и Джъстин ще се похвали с бебе...