Доста корекции по лицето си, макар да са направени толкова професионално, че не си личат, има бившата миска и настояща водеща на "Съдебен спор" Ромина Тасевска.

Да, ако не бяхме видели нейни снимки преди 13 години, със сигурност нямаше да предположим, че реалното й лице е било друго. Можем да похвалим съпругата на Дарко Тасевски, че няма прословутите и гнусни надути джуки, нито скули като яйца, нито брадичка ала Баба Яга. От кадрите в миналото й ясно личи обаче, че лицето й е пипано, но много внимателно.

Най-голяма е промяната в носа на Ромина, който очевидно е стесняван и намален. Устните й също са коригирани, но по-скоро са моделирани и е подчертана формата им. И като добавим заедно с това различната къса прическа, цвета на косата и формата на веждите, се получава едно напълно различно момиче.

Бивша Мис България, днес Ромина Тасевска е заместник на Нан Гладуиш, която напусна "Съдебен спор", за да замине с мъжа си за Америка. Ромина се спогоди добре с екипа на предаването и особено с Жоро Игнатов, който я въведе във всичко и й е голяма подкрепа.

Зрителите вече започнаха да свикват с нея и не я "овикват" така, както го правеха в началото.

Източник: Crimesbg.com