Това не е сватбена сцена, нито момент от филм! Снимка на Джони Корбет и Сара Джесика Паркър предизвика фурор в социалните мрежи. Двамата бяха видени да се разхождат по улиците на Ню Йорк, а съвместната им поява разпали слуховете за брака на актрисата.

Сара обаче побърза да опровергае слуховете, че се е събрала с екранната си любов и заяви, че кадрите не са част от филм, нито са филмова сцена. Актрисата побърза да опровергае слуховете и че снимката е част от сватба, слагайки край на клюките, че може да е пристанала на бившия си екранен любим.

Все още не ясно какво е събрало двамата, но усилено се шушука, че предстои ново продължение на хитовия сериал "Сексът и  градът" Въпреки че екипа на поредицата мълчи, а Ким Катрал твърдо заяви, че не желае да има нищо общо с никакви продължения, слуховете шестват доста упорито.

Не липсват и спекулации, че двамата може да са герои в най-новия холивудски романс, но това изглежда малко вероятно. Паркър ревниво пази личния си живот в тайна и не си позволява да я въвличат в извънбрачни афери. От друга страна Джони Корбет изглежда перфектният избор за рекламен трик във връзка с нов проект на някой от двамата. Дали става дума за пиар трик за филм, или наистина сме свидетели на нова любовна история — предстои да видим.