Едва от няколко месеца са двойка Радина Кърджилова и Пламен Димов, а актрисата вече се е засилила да ражда от него. Това не е адекватна постъпка, коментират нейни потресени колеги.

Както знаем, Димов също е актьор. Той е мъжът, за когото Радина се хвана като удавник за сламка след краха на дългото й съвместно съжителство с Деян Донков, само че май се натресе от трън, та на глог.

Кърджилова има двама сина от Донков, а сега се гласяла да ражда трето дете, но не, защото много й се бременее, а за да бъде сигурна, че така ще задържи до себе си Пламен. Димов се слави като страшен коцкар, а и той самият има хлапе на 3 годинки от предишен брак. Детето обаче не го е спряло да зареже жена си и да хукне по гаджета, в това число и Кърджилова.

"Проблемът е, че Ради е с пет години по-голяма от Пламен, а и той изглежда дори още по-млад, като момченце е... Това я тормози и постоянно го следи, ревнува го, гледа на кръв момичетата, които го свалят и му показват, че го харесват, дори скандали му вдига. Не е ясно колко ще издържи той на подобно отношение, но е ясно, че няма да е задълго. А ако си мисли, че като роди, ще го върже, значи е тотално изкукала", коментират източниците.

Всички се надяват нахъсаната актриса да не зачене скоро от новия си, защото това ще е само в неин ущърб.

Източник: Crimesbg.com