Джо  Байдън е похарчил най-малко 160 000 долара за лифтинг, повдигане на веждите и изглаждане на бръчките. Това твърди представител на пластичната хирургия от Холивуд, който от години следи визията на президента.


"Той си е правил един куп операции. Повдигане на брадичката, повдигане на веждите и клепачите. Това е видимо от снимките му преди години и днес. Изглежда по-женствен, но пък явно е суетен, твърди д-р Гари Мотики, по повод Байдън.

 

 

Той смята, че Байдън също така си е присаждал и коса, но това е направил и Доналд Тръмп. "Със сигурност има следи от операции. Тръмп си е правил операции против оплешивяване и присаждане на коса. Дори има белези от интервенциите.  Но потвърждава, че президентът често прибягва до грим, за да скрие някои следи по лицето си. "Оранжения тен на Тръмп със сигурност е от грим и автобронзанти. Той не си е правил лифтинг или други такива интервенции. Просто е пристрастен към грима", твърди Мотики. 

 

Той допълва още, че Тръмп никога не си е правил лифтинг на лицето. "Има две неща, които издават годините на мъжа - косата и шията. Шията на Тръмп е естествена. Но тази на Байдън не е. Той обаче си е правил присаждане на коса и това се вижда", казва той.

 

Още покойната Ивана Тръмп признава, че бившият й съпруг е много чувствителен по отношение на косата си и си е правил няколко пъти операции за присаждане на коса. Но освен тази процедура, Тръмп не е прибягвал до никакви други манипулации по себе си.