За личния си живот и бъдещи "планове" в него, проговори най-сетне Мария. На хората отдавна им писна да слушат и четат за абсурдите на чалгарката, която като че ли от доста време не знае на кой свят се намира. Мара Отварачката се държи като неадекватна - събира се и се разделя с Мирослав Соколов през ден, че и през часове, което не е присъщо на нормалните люде.

Днес тя обяви официално, че участието й в "Капките" е обърнало представите й за битието и за нея самата като е решила да се хвърли и да се отдаде единствено на кариерата си. Само работата била от значение за нея и не можела да си прости, че е сглупила и я е зарязала с лека ръка.

"Личният живот ми е на последен план, не ме интересува. Разбира се, не говоря за дъщеря си Марая, която винаги е на първо място, а за моя личен живот като жена. Не ме вълнува и изобщо не искам да мисля за такъв. Мисля и живея с работата си, защото имам много нови идеи, които да реализирам", заяви Мария.

Интересно обаче как ще се възприеме това от мъжа й - Миро Дзвера, който я финансира изцяло и надали ще се възрадва от новината, че остава не просто на втори, а на последен план.

От друга страна, ако Мария е зарязала Миро, то тя е със "съдран" джоб и ще й е непосилно да се справи с финансите за живота, който е свикнала да води.

Източник: Crimesbg.com