Най-сетне! Дочака го! Александър Сано от 15 дни копнееше за мига, в който ще свършат снимките на "Островът на 100-те гривни" и ще се метне на първия самолет за България. Но този път не само, за да прегърне голямата си любов Нели Атанасова, която гарантирано му е липсвала, а на първо място да гушне внучка си.

Знаем, че малката Беатрис се роди преди няма и две седмици, като тя е първото дете на доведения син на Сано - Иво Карамански младши. Саното обаче от години приема Иво като своя плът и кръв и дори не му пречи фактът, че той самият няма свои деца от Нели (каква е била причината за това, само те си знаят).

И ето, че най-после мечтаният миг за Сано дойде. Той се върна в София и не просто прегърна сладураната Беатрис, а направо щеше да я изяде от целувки, като започна от крачетата.

"15 дни мечтаех само за този момент. Мига, в който ще се срещнеш с дядо си, а той ще те гушне и нацелува. Беатрис, деди, обожавам те! Ти си едно наистина неописуемо великолепие", написа Саното под снимката с малката.

И сме сигурни, че Нели Атанасова не му се е разсърдила, че е останала за малко на втори план.

Източник: Crimesbg.com