Твърде нависоко се прицели Благой Георгиев като си науми, че може да забие щерката на пловдивския рапър - Ванко 1. Както всички го чухме с ушите си, тези дни Джизъса се произнесе в ефир, пред Гала, че е влюбен и обича лудо Ивана Главчева. Тя обаче не му обръщала внимание, все още...

Ами не, няма и да му обърне, убедени са близки до пловдивчанката. И добавят, че Ивана е била все със спортисти и желани от момичетата мъже, а такива като Блажко са й ясни и ги свива като сарми още на закуска.

Едно от гаджетата на Ивана е Борис Тютюков - също футболист като Джизъса, но далеч по-сериозен от него. Връзката им бе прекъсната от самата Ивана след една година заедно.

После тя се насочи към симпатягата Ангел Чонин, който печели медали по стрелба. "Както и да ги погледнеш, Ивана не е момиче без опит и покрай баща си е свикнала да общува със всякакви мутри и боклуци още от малка. Да не мислите, че ще се върже на ахкането и охкането на Блажко, както и на уверенията му, че е като болно псе от любов", смеят се познати на Главчева.

Всъщност вече се разбра, че брюнетката е отсвирила Георгиев и не само това, но го е предупредила да не й забърква името в разни медийни клюки и скандали.

"Ако Благо продължи, ще си прекъсне не само отношенията с нея, но най-вече с Ванко, а той надали би искал това", коментират източниците.