Чалга певицата Джия, която не успя да се пребори за сърцето на Евгени Генчев, но поне си направи пиар в "Ергенът", днес се радва на славата си и на нова любов. Е, за славата е ясно, че ще трае от ден до пладне, затова и тя граби колкото се може повече участия. За любовта обаче се надява да издържи повечко.

Както самата Джия призна пред Цитиридис преди седмици, след "Ергенът" тя е намерила своя ерген. Единствена от поканените тогава момичета, сред които Боряна и Айлин Бобева, Джия се похвали с гадже. Но твърдо заяви, че не иска да говори за него, камо ли да го показва - от чисто суеверие, не за друго.

Най-сетне го показа! Джия се изфука: Приятелят ми е много по-готин от Евгени! (вижте ги заедно - СНИМКИ)

Мнозина обаче заподозряха, че Джия лъже и си измисля приятеля, за да се направи на вървежна, а и за да опровергае твърденията, че е тъпа и мъжете я искат само за едно.

Е, очевидно това провокира певицата и тя пусна снимка на гаджето си в Инстаграм. Двамата, както се вижда, са в автомобила му, който изглежда приличен, да не кажем скъп, а лицата им изглеждат доволни.

"Много по-готин и мъжествен е от Евгени и изобщо не съжалявам, че не се получи помежду ни", хвалела се Джия пред приятелки. А най-много й харесвало, че новият й е доста по-висок от нея и видимо мускулест.