Бившата репортерка Ева Веселинова отдавна не се беше показвала в публичното пространство, заета покрай грижите за децата си и семейството. А имаше и друго, което не й даваше много-много да "рекламира" себе си - наднормените килограми.

Години наред блондинката изпитваше трудности с отслабването и почти не пускаше снимки, на които да й се вижда друго, освен главата. Малкото пъти, в които сме я виждали в нета на по-далечен план, си личеше, че е здраво заякнала в ръцете, талията и ханша, а тя го отдаваше на хормонални спънки заради раждането.

Най-сетне: Ева Веселинова си върна формата, свали 10 кила! (СНИМКИ от снощи)

Е, ето че вече тази драма е зад гърба й. Снощи Ева блесна в нета в целия си ръст, откъдето се видя, че е успяла в битката с теглото. Тя е видимо вталена и роклята й отива много. Да, тя е облечена в дълга официална рокля, но от нея личи оформена талия и далеч по-стройно тяло.

Най-сетне: Ева Веселинова си върна формата, свали 10 кила! (СНИМКИ от снощи) - Снимка 2

Веселинова беше водещ на програма, заедно с певеца Орлин Павлов, с когото си партнира на сцената. Някои предполагат, че се кани да се завърне и на екран в ново предаване, но тя самата още не разкрива дали това е така.

Колкото до мъжа й, вече стана ясно, че живее не с някой тлъст чичак, а с млад мъж, който дори е по-малък с няколко години от нея.