След като си стоеше сингъл няколко години, Александра Гърдева от "Ергенът" най-сетне обяви сензационната новина - в живота й се появи мъж, който си струва да промени статуса си на обвързана. Алекс е направила това и в профила си в мрежата, където е отбелязано, че е във връзка.

Ами, хайде честито и хаирлия да е, както се казва! Всъщност да й е честито и гаджето, и рожденият ден, тъй като Гърдева чукна вчера 35 лазарника. Купонът е оставен ден след датата, когато тя е планирала страхотни изненади за любимия и приятелите си. А на самия ден символично духна свещичките върху сметанов пудинг.

Все още Алекс крие самоличността на мъжа до себе си, но това със сигурност не е малкото братче на певицата Лидия, с когото са само приятели. Той е доста по-млад от нея и реално подобна връзка е обречена, а Гърдева вече иска семейство, деца и всичко, което си му е по реда.

Голямата изненада за Алекс на празника й беше и едно специално обаждане - от бившия вече ерген Виктор Стоянов. Да, той също е във връзка с Мария Тарашманова, но явно симпатиите му към Гърдева още не са съвсем отшумели.

А и как да е иначе, след като знаем отлично, че тя го насади на пачи яйца директно в ефир като му отказа розата, а подобно нещо от жена, никой мъж не забравя...