Щерката на Асен Блатечки прости на Диляна Попова!

Откакто се събра окончателно с Диляна Попова, актьорът Асен Блатечки се опитва да оправи отношенията между половинката си и 19-годишната си щерка Катерина. [caption id="attachment_640819" align="aligncenter" width="271"]Диляна Попова Диляна Попова най-сетне получи прошка от Катя[/caption] Доскоро своенравната госпожица открито недолюбваше манекенката, която развали семейството им, но според запознати вече има промяна в поведението й. Младата жена е успяла да прости на мащехата си и да се сближи с по-малкия си брат Борил.

Макар че не са първи приятелки, Катерина и Диляна все пак са заровили томахавката и се стараят да поддържат нормален тон в общуването си, издават запознати.

През годините щерката на Асен се държеше резервирано с манекенката и не изпитваше топли чувства към нея, ала сега е преосмислила отношението си. Направила го най-вече заради брат си Борил, който през септември ще навърши 6 години. Катерина искала да има по-близка връзка с хлапето и затова преглътнала гордостта си. Връзката на Попова и Блатечки започна като извънбрачна авантюра за него и премина през много изпитания, но в крайна сметка любовта им възтържествува. С днеша дата те съжителстват спокойно и се грижат заедно за сина си. От близо година пък делят един покрив и са оставили неприятностите зад гърба си.

Любовта на Диляна и Асен пламна на снимките на сериала „Стъклен дом”. Те имаха много общи сцени, а работата по хитовата поредица ги сближи. По това време актьорът още живееше с бившата си съпруга Катерина Горанова и с дъщеря им, която носи същото име.

Интимната афера на синеоката хубавица и сексссимвола на българския театър предизвика много противоречиви коментари и все още обект на различни клюки. В началото те категорично отричаха да имат повече от професионални отношения, но съвсем скоро истината излезе наяве. Манекенката шокира всички с признанието, че очаква дете от актьора. „Нещата просто се случиха, не търпят никакво логично обяснение. По средата на бременността съм. Свидетели сме на много такива връзки. Един мъж не може да бъде взет насила!”, коментира тогава Диляна. И допълни, че бебето не било заченато случайно, а съвсем планирано, но хубавицата не очаквала да се случи толкова бързо. Тя избрала Блатечки за баща на сина си, защото изпитвала силни чувства към него и смятала, че това е естественото продължение на връзката им. Той също много искал да се сдобие с наследник от мъжки пол и искрено се зарадвал, когато Попова му споделила, че е бременна. После обаче дошла трудната част.

Асен не намерил сили да съобщи на официалната си половинка Катерина, че чака дете от друга и тя научила от медиите. Шокът, който Горанова изживяла, бил огромен, но най-много пострадала дъщеря им, която тогава тъкмо навлизала в трудната тийнейджърска възраст.

Девойката не успяла да прости на баща си предателството и изпаднала в депресия. Уплашен за психичното здраве на щерка си, Блатечки реши да остане в семейното ложе и заряза Диляна в напреднала бременност. Според запознати той й обещал, че ще се грижи за бебето и ще помага финансово, но не искал да зареже дъщеря си в такова деликатно състояние. През последните години многократно се появяваха слухове, че Асен и майката на сина му са се събрали. Родителите уж общуваха само заради детето и се срещаха единствено на рождения му ден, ала впоследствие се оказа, че в действителност са започнали да затоплят отношенията си. Свидетели пък често засичаха Блатечки ту с Диляна, ти с Катерина, като се говореше, че в един момент отново въртял и двете едновременно. Накрая на Горанова й писнало и отказала да участва в „подобни циркове”, стегнала си багажа и окончателно разкарала Асен. Сега тя има нова връзка с друг мъж, а бившият й се събра с любовта на живота си – Диляна Попова, пише вестник Уикенд.