Кубрат Пулев криеше жената до себе си в продължение на дълго време. Той се напари от това връзката му с Андреа да бъде на показ. Розали Петрова го дари с две деца, но не бе показана нито веднъж с обща снимка.

Най-вероятно причина за това е миналото на Розали. Тя е подържала иключително богат стандарт на живот. По професия е брокер. Дали охолния живот се дължи на приходите й, все още не е ясно. Слуховете говорят, че преди Кобрата е имала връзка с 60-годишен заможен господин. Затова и пътешествията й с преспивания в 5-звездни хотели в Доминикана и Сингапур, воаяжи до Малдивите и пътуване в първа класа на едни от най-скъпите самолетни компании са пределно ясни.

След като чичко-паричко се пренася в отвъдното, Розали хваща Пулев. Връзката им се пази в строга тайна, дори след като се появиха наследниците – Христина и Спартак. Какво точно притеснява шампиона, за да покаже семейството си остава само в неговата представа на нещата.

Кубрат имаше токсична връзка с фолк звездата Андреа. Тя много трудно го забрави. Говори се, че е преследвала настоящата половинка на Кобрата, заплашвала я. Ситуацията ескалирала до там, че Пулев заплашил бившата си да я вкара в лудница.

 

Източник: hotnews.bg