Благой Георгиев стана нарицателно с името си, но, за жалост, не като футболист, а като многоженец. Някои дори го бъзикат, че е объркал страната, в която се е родил, защото на друго място спокойно можеше да има харем.

Както знаем, сравнително отскоро Благо пак е младоженец, но този път булката му се оказа доста по-хитра и находчива от бившите му любими. Макар и най-малка, Полина Спасова успя да направи това, което нито Есмер Омерова, нито Златка Райкова, нито някоя от гаджетата на футболиста не успяха, а именно - да се спогоди с родителите му.

Есмер не беше в никакъв контакт със свекърите си, а Златка откровено не се разбираше с тях. Е, оказа се, че причината е повече от прозаична и беше разкрита от самите родители на Джизъса. Чисто и просто и двамата са били в чудесни отношения с първата му - Христина Витанова, дарила Благой с две отрочета. Те продължават да поддържат връзка и да се разбират прекрасно, каза майката на Благой.

"Полина може да е малка още и това й личи в много неща, но е добро момиче, което най-вече не говори лошо за Христина. Тя приема и нея, и всички останали в живота на Благой, а ние много ценим това й качество. Другите се скъсваха да злобеят и злословят", каза родителката на Георгиев, с което вероятно е забила право в земята бившите му.