Кралица Елизабет била бясна, когато Меган и Хари кръстили дъщеря си Лилибет. Монаршата особа направо откачила, когато научила за решението на внука си. След раждането на най-малката й правнучка, кралицата научила заедно с останалите от фамилията, че Хари и Меган имат дъщеря. Но преди гордата баба да има удоволствието да се зарадва на появата на новото бебе, с ужас научава, че са я кръстили, използвайки детския й прякор. При това без дори да я попитат.


"Меган и Хари нанесоха непростима обида на кралицата. Елизабет. Когато тя научи, че са обявили, че е дала разрешение за името на детето, направо побесня. Жената, която е преживяла разводи, изневери, една световна война и е работила с 14 премиери, направо беше откачила. "Не притежавам нищо. Нито дворците, в които живея, нито картините, нито бижутата, нито дори живота си. Единственото, което имам е името ми, а ето че те и на него посегнаха", крещяла Елизабет пред персонала си.


Неслучайно принц Хари и Меган не са били желани гости след това. И е била отправена молба да не присъстват на нито една официална проява, която е свързана с кралицата, тъй като Елизабет наистина била обидена и засегната.


Тогава Хари излъга, като изрече огромна лъжа по адрес на баба си и истината за семейството. Но разкритията за дъщеря му определено разпалиха страстите и то по не най-приятния начин.