Направо не е за вярване! Преди години Камила гонеше Кейт от кралския двор, а днес двете са най-добри приятелки. И дори се обличат еднакво. За 12 години принцесата на Уелс постигна немислимото - превърна в безценен съюзник новата кралица на Британия. И се радва на изключителна подкрепа от нейна страна.

Основната причина за промяната в отношенията между двете е общия им противник - Меган Маркъл. Отделно от това Кейт от самото начало си постави за цел да сближи Чарлз и Уилям и го постигна. Помири го и с Камила, което също повлия на отношенията им.

 

По всичко изглежда, че кралското семейство толкова са се сближили, че двете дами дори си разменят тоалети. На няколко пъти направи впечатление, че се обличат в сходни цветове, а Кейт дори носи по-модни версии на дрехите на Камила. Преработени за нейния собствен стил.

 

Анджела Ливайн, биограф на Камила, разкрива, че двете с Катрин много са се сближили с годините. "Камила помогна на Кейт в трудни моменти и я съветваше как да се справя с ролята на кралска особа. Тя беше човекът, който й даде безценни съвети за фокусирането върху познати фотографи за снимки, за домакинството в Кенсингтън, за благотворителните дейности.  Тя опита да направи същото и за Меган, но Съсекс не се решиха да продължат", разкриват свидетели.

 

Явно приятелството между двете е толкова голямо днес, че дори носят почти еднакви тоалети. И това си личи...