Името Галина Манова със сигурност не говори абсолютно нищо на болшинството хора, но виж - Галя от "Сатен" вече е друго нещо. Да, танцьорката на Слави Трифонов навремето беше безспорен мъжки блян, още повече, че за известен период от време беше любовница на самия "Биг Бос". Дългия имаше взимане-даване с нея, макар никога отношенията им да не са били толкова сериозни като тези с Мартина Огнянова например.

След като изчезна от шоуто на Слави, Галя се изгуби и от медийното пространство. Тя избра да си живее живота далеч от хорските погледи, за което само можем да я поздравим, защото нищо не е изгубила - спечелила е.

Тези дни тя се появи изненадващо със снимки от плажа и нажежи атмосферата допълнително от жегите (не, че има накъде повече...). Виждаме, че в момента 46-годишната танцьорка е с рус цвят на косата, след като смени почти всички гами и разцветки през годините.

Истината обаче е, че не се е променила особено. Моментално я разпознаваш и не се чудиш откъде ти е познато това лице... При нея са особено характерни и устните, които много хора намират за не особено естетично моделирани.

"Добро тяло, симпатична жена, но тези джуки... Не можеше ли една идея повече да ги съобразят с лицето й и с това, което ще й отива?!", чудят се хората в нета.

Източник: Crimesbg.com