Часове след вчерашния Свети Валентин, близки до Михаела Маринова разкриха поредната й лудост, свързана с мъжа, когото обожава. И който, за нейно огромно съжаление, е женен. Със съпруга и дете.

Припомняме, че след кратката си забежка с певицата, той се разкая и се върна при семейството си като обясни на Мишето, че между тях няма да се получи. Тя обаче или е прекалено влюбена, или е буквално обсебена от него, защото не спря да върши простотии - от това да говори в ефир за аферата им, до това да търси връзка с жена му...

Вчера, навръх празника на влюбените, Маринова свърши поредната дивотия, която обаче се е приела зловещо от въпросния мъж. Вместо снимки с балони, сърчица, розов или червен цвят, Михаела пусна снимки в черно-бяло, на които изглежда замислена и тъжна. И на всичко отгоре ги "украси" отгоре с черни сърчица... "Чудничко", а?!

Ясно е към кого е насочено посланието и е ясно как е реагирал господинът. "Доколкото разбрахме, изобщо не е приел добре тези демонстрации и се е свързал с Мишето, за да й обясни нещата за пореден път. Не знаем какво й направи този човек, но по-скоро тя сама си го направи с мечтите и бляновете за него. Вижда го такъв, какъвто й се иска да бъде и явно той е първата й голяма любов. Но прекалява и ще бъде добре за всички ако вземе, че престане с глупостите", коментират източниците.

Източник: Crimesbg.com