Тита имаше рожден ден вчера, но я изненадаха зле!

Христина Христова или Тита, както си я знаем, отпразнува рождения си ден вчера. Певицата от Силистра се изфука в нета с букет китки и малка торбичка с марката Шанел, но иначе не беше барната особено бляскаво. Христова бе с топ и къси панталонки, както и вързана коса - нещо съвсем лятно и обикновено. Мнозина обаче я сравниха с чалгарка, за каквато тя самата се цани преди доста време, де...

Напъните на Титка да пробие в чалгата обаче, се оказват не само неуспешни, те са пълна трагедия. Видно е, че момичето драпа, та се къса, явно искайки да подражава на каките си Преслава, Камелия, Галена и сие, но уви... не става. А за сметка на това в годините, в които правеше ар енд би парчета, вадеше хит след хит.

Именно в това се състоя и кофти изненадата за рожденичката от последователите й. Фенове й пожелаха с напредването на годинките да й дойде е акълът, за да започне да мисли и да се върне към наистина качествената музика, в която бе талантът й преди.

"И Фънки ти го каза в "Капките" - пееш уникално и имаш дарба, но сама се прецакваш и се вкарваш в стадото на овцете, щото ти е толкова умствения капацитет. Не бъди селска пръчка, моето момиче, бъди лейди, бъди класа... Но затова не се искат джуки, а сиво вещество, при това функциониращо", пише й фен.